A Bag-all story

A Bag-all világa tele van menő táskákkal! Rendszerezéshez, utazáshoz, ajándékozáshoz, és tároláshoz táskákat, tokokat készítünk.

A vászontásklák/termékek ötlete az újrafelhasználás gondolatán alapul megtartva a designt és a stílust.

A Bag-all filozófiája

Bag-All mottó:

Please Reuse – Waste reduce!

Kérlek használd újra – csökkentsd a hulladékot!

Tudjuk, hogy nem mindig könnyű környezetbarát életet élni, de mindennapi döntéseink és szokásaink nagyban meghatározzák ezt. Mi abban hiszünk, hogy apró változtatásokkal nagy eredményeket érhetünk el, így jött létre a Bag-all!

A Bag-all minden alkalomra újrafelhasználható szövetzsákokat kínál, és lehetőséget biztosít mindannyiunk számára, hogy elegáns, apró lépéseket tegyünk a környezetbarátabb életmód felé.

Hiszünk abban, hogy az újrahasználat a legjobb módja a környezet védelmének egyéni szinten. Egy termék újrafelhasználása azt jelenti, hogy nem kell új terméket készíteni természeti erőforrások felhasználásával. Az újrafelhasználás ingyenes, így abszolút mindenki megteheti! A textilzacskók használata a műanyag zacskókkal szemben egy egyszerű módja a fenntartható gondolkodásnak és cselekvésnek.

Minden termékünket az „újrahasználat” szem előtt tartásával hoztuk létre. Kiváló minőségű pamutot használunk, hogy minden egyes elem nagyon tartós legyen.

Köszönjük, hogy időt szakítottál arra, hogy többet megtudj a Bag-allról!

Üdvözöljük a Bag-all világában, és reméljük, hogy csatlakozol közösségünkhöz.