A professzionális termékek nyomában…

A kozmetikai termékek piaca az elmúlt évtizedekben jelentős változásokon ment át, a technológia fejlődésével párhuzamosan a szépségiparban is új lehetőségek álltak rendelkezésre. Egyre több cég jelent meg a piacon, s ma már szinte minden háztartásban megtalálható valamilyen termék. De mi lehet a különbség az árakban, a kiszerelésekben és a felhasználás korlátozásában? Mit jelent az a kifejezés, hogy egy termék professzionális, és vajon mi okozza azt az árkülönbséget, ami meghatározza a termékek felhasználóinak piacát? Mai blogunkban erről olvashattok!

 

A blogtémák közül számomra a BEAUTY téma kiemelt jelentőséggel bír, hiszen eredeti szakmám, a kozmetika, örökké szívügyem marad. Úgy gondolom, hogy az arcbőr ápolását nem lehet elég korán elkezdeni. Fontos, hogy azok a termékek, melyek bőrünk felületével érintkeznek, abban felszívódva változásokat idéznek elő, vitathatatlanul tiszta, minőségi hatóanyagokkal rendelkezzenek. A szépségipari termékek már nem csak szolgáltatók (kozmetikusok) részére érhetőek el, egyre több üzletben van lehetőségünk professzionális minőségű termékek vásárlására is.

Ha professzionális termékekről beszélünk, akkor a speciális, prémium kategóriás összetevőkből, magas hatóanyagtartalommal, szakemberek által kifejlesztett termékekre gondolunk.  A fentiek miatt ezeknek a termékeknek az ára mindig magasabb. Nem törvényszerű, hogy egy drága termék hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, de az bizonyos, hogy nemzetközileg elismert prémium márkák termékeinek használata jóval látványosabb és hatékonyabb, mint más gyengébb minőségű, kereskedelemben kapható termékeké. Az évtizedes tudás birtokában máig működő kozmetikai cégek fejlesztéseinek köszönhetően a mai termékek olyan speciális vivőanyagokkal is rendelkeznek, melyek segítik, hogy a termékek ne csak a bőrfelszínen, de mélyebb rétegekben is felszívódhassanak. Erre azért van szükség, mert a bőr felépítése miatt a mélyebb rétegekben történnek az arcunk állapotát befolyásoló változások. Ha ezekről a mélyebb rétegekről nem tudunk kellő hatékonysággal gondoskodni, sajnos szinte hiábavaló a termékek megvásárlása és alkalmazása. Ilyen formán egy drágább, minőségi termék megvásárlásával nem fizettünk többet, mintha egy hatástalan készítményt használnánk hónapokon át eredmény nélkül. Nem véletlen az sem, hogy az alacsonyabb hatóanyagtartalmú krémekből többször, többet kell alkalmazni, és az sem, hogy óriás kiszerelésekben is kapható. A professzionális termékekből jóval kevesebbet kell használni, így egy kisebb kiszerelésű termék is tovább elegendő egy hatástalan termékhez képest.

 

A Wardrobe Fashion&Beauty webshopban lehetőségetek van prémium minőségű kozmetikai termékek vásárlására is. A Mila d’Opiz a természet, a tudomány és a svájci minőség szimbóluma a legmagasabb minőséget képviseli a professzionális bőrápolásban. A Mila D’opiz nem csak egy, a sok közül. Termékeik gyógyszergyári minősítéssel és igazoltan magas hatóanyagtartalommal rendelkeznek. Az elérhető termékcsaládok széles kínálata pedig lehetővé teszi, hogy minden bőrtípusra, bőrproblémára megoldást nyújtson, életkortól függetlenül!

Ha a választásban nem vagytok biztosak, kérdésed lenne vagy segítségre van szükséged, használjátok a chat vagy a levélküldés funkciót!

Hajni Wardrobe Fashion

 

Neked ajánljuk

-20%
fehér
Original price was: 12 590 Ft.Current price is: 10 072 Ft.
-20%
barna
Original price was: 23 990 Ft.Current price is: 19 192 Ft.
-20%
kék
Original price was: 25 190 Ft.Current price is: 20 152 Ft.
-20%
fehér
Original price was: 18 890 Ft.Current price is: 15 112 Ft.