Álomból valóság – A színek varázsa

Mi történik a szín- és stílustanácsadás során?Miért jó ez nekem? Ez a két leggyakoribb kérdés, ami felmerülhet benned a munkámmal kapcsolatban. Olvass tovább és megkaphatod a válaszokat.

Jól megválasztott színekkel és fazonokkal bizony jó pár évet és kilót is letagadhatunk. A színtanácsadás során színkendők segítségével megmutatom, hogy mely árnyalatok a legelőnyösebbek számodra, amelyek kiemelik a szemed színét és üdévé varázsolják az arcod, ragyogóvá a megjelenésed. A szín- és stílustanácsadás alkalmával ezen felül megismered az alkatodat előnyösen kiemelő fazonokat, valamint a saját, egyéni stílus megteremtéséhez szükséges alapvető tudnivalókat. Miért jó az neked, ha tisztában vagy a színtípusoddal és az alkatoddal? A fentebb említett kellemes következmények mellett vannak praktikus hozadékai is a tanácsadásnak.

Egyszerűbbé válik a vásárlás, mert már tudatosan fogod keresni a neked megfelelő árnyalatokat az üzletekben. Nem költesz olyan felesleges darabokra, amelyeket aztán sosem viselsz majd. Így végső soron – hosszú távon – pénzt takarítasz meg ezzel a módszerrel. A ruhatárad darabjai sokféleképpen variálhatók lesznek egymással és ezáltal rengeteg különböző szettet állíthatsz majd össze magadnak, tehát változatosabban fogsz tudni öltözködni.

De a legnagyobb ajándék az, hogy ragyogó és magabiztos nő leszel, aki – ahol csak megfordul – nyomot hagy maga után, emlékezetessé válik… aki nemcsak bókokat kap, de megtanulja el is fogadni a dicsérő szavakat. Tedd meg hát az első lépést önmagad felé! Várlak szeretettel!

Szilvi