Első lépések – úton a saját stílus kialakítása felé

Baranyi Szilvia szín- és stílustanácsadó vagyok. Színekkel, stílussal és öltözködéssel kapcsolatos érdekességekkel, tippekkel várlak Benneteket itt, a The Wardrobe weboldalán.

Első lépések – úton a saját stílus kialakítása felé

Tudjátok, hogy mennyi mindent kell figyelembe venni ahhoz, hogy rátaláljatok a saját stílusotokra, amellyel aztán emlékezetessé válik a megjelenésetek? Igen, feledhetetlenek lesztek, nyomot hagytok az emberekben… és ehhez nem kell kibújni a bőrötökből, nem kell feltűnően vagy ízléstelenül öltözködni, mert nem az a cél, hogy észrevegyenek, hanem, hogy emlékezzenek rátok.

Fontos, hogy milyen szín- és testalkat típusba tartoztok. Azt is szem előtt kell tartani, hogy mivel foglalkoztok, hogyan telnek a napjaitok, milyen jellemvonásaitok vannak és hogy milyen hatást szeretnétek elérni a megjelenésetekkel.

Az egyik legfontosabb tényező azonban az, hogy milyen női karaktert testesítetek meg, intellektuális kisugárzás és női vonzerő szempontjából. A nőtípusok beazonosításának megkönnyítéséhez négy csodálatos színésznőt szeretnék nektek bemutatni.

Az első karakter Marylin Monroe, akinek erőteljes női vonzereje mellett az intellektusa nem tud igazán megmutatkozni. Az ilyen típusú nők megjelenése már önmagában is elég feltűnő, ezért számukra a visszafogott, szolíd és elegáns ruhadarabok ajánlottak.

Catherine Zeta-Jones az amazon nőtípus tökéletes megtestesítője. A szó kemény, harcias nőt jelent, aki erejével a férfiak fölé kerekedik. Nem csak nőies kisugárzásával, de intellektusával is hódít. Nőies idomok és igéző tekintet jellemzi drámai megjelenésüket. Az amazon típusú hölgyek választhatják a klasszikus, hivatali stílust, amennyiben az intellektusukat szeretnék hangsúlyozni. Ha lágyítani szeretnék a karakterüket, akkor a nőies, időtlen stílust ajánlom. A drámai stílust pedig akkor vegyék elő, ha feltűnésre vágynak.

A kortalan elegancia egyik képviselője Audrey Tatou. Szép és bájos, azonban igazán ellenállhatatlanná a ragyogó intelligenciája teszi. Sokféle stílust kipróbálhat, de igazán a szolíd, nőies darabokban tündökölhet.

Glenn Close sziporkázó intellektusa mellett kissé háttérbe szorul női vonzereje. Ha ilyen, Athéné típusú nő vagy, akkor nem érdemes ragaszkodni a lágy, nőies, romantikus megjelenéshez, mert nem olyan lesz a végeredmény, amit vártál. A személyiségedhez jobban illik az időtlen, a klasszikus, illetve a vagány, lezser stílus.

Fontos, hogy tisztában legyünk magunkkal, magunkra ismerjünk egy karakterben, ne pedig rábökjünk a nekünk tetszőre, mert nem a kívánt hatást fogjuk elérni.

A saját stílusunk kialakítása egy időigényes és izgalmas utazás, amelynek során egyedivé és emlékezetessé válsz a kreativitásod segítségével. A ruháid, a kiegészítőid, a frizurád és a sminked összhangba kerül a személyiségeddel. Ragyogni fogsz.

Tedd meg az első lépést saját magad felé!

Szeretettel

Szilvi

www.facebook.com/macaronlifeandstyle

+36704219942

Neked ajánljuk

-20%
barna
Original price was: 23 990 Ft.Current price is: 19 192 Ft.
-20%
fehér
Original price was: 12 590 Ft.Current price is: 10 072 Ft.
-20%
kék
Original price was: 25 190 Ft.Current price is: 20 152 Ft.
-20%
fehér
Original price was: 18 890 Ft.Current price is: 15 112 Ft.