Monokróm mánia!!!

Monokróm szetteket egyazon szín különböző árnyalataiból vagy egyetlen szín kiválasztásával alkothatunk meg.

A monokróm öltözködés segítségével optikailag nyújthatjuk, karcsúsíthatjuk az alakunkat. Azt gondolhatnánk, hogy akkor ez mindenkinek csak jó lehet. Pedig nem egészen…

Kiemelten fontos az adottságainkhoz illő színek és szabásvonalak alkalmazása.

Testalkatunk határozza meg, hogy előnyös-e számunkra ez a fajta öltözködési mód. Magas, illetve magas és teltebb alkat esetén nincs szükség arra, hogy egyetlen szín nagy tömegben alkalmazva még inkább erősítsen, nagyítson bennünket. Ilyen esetekben inkább eltérő színekkel és megfelelő tagolással tudjuk kihozni a maximumot az alkatunkból.

A telt, illetve alacsony és telt alkattal rendelkezők esetében kicsit más a helyzet. Számukra a sötétebb árnyalatok jelenthetnek megoldást, ha monokróm öltözködésről van szó (azonban a világos színtípusoknak ez nem kifejezetten előnyös).

Monokróm öltözködés szempontjából a legjobb helyzetben az átlagos és/vagy alacsony testalkatúak vannak. Azonban még nekik is oda kell figyelniük a megfelelő színek és fazonok kiválasztására.

Az, hogy milyen lesz az összhatás, attól függ, hogy milyen színekkel dolgozunk. Ha visszafogott, semleges színeket, földszíneket vagy pasztell színeket használunk, akkor megjelenésünk az időtlen stílus jegyeit tükrözi majd.

A sötét színű összeállítások igazán elegánsak, de megállják a helyüket a hétköznapokban is. A klasszikus és az időtlen stílusba is beilleszthetőek. Az élénkebb árnyalatú szettek inkább alkalmi viseletek, de – az extravagáns stílus kedvelői számára – akár a mindennapok során is megfelelőek lehetnek.

 

Szeretettel, Szilvi

Neked ajánljuk

-20%
fehér
Original price was: 12 590 Ft.Current price is: 10 072 Ft.
-20%
barna
Original price was: 23 990 Ft.Current price is: 19 192 Ft.
-20%
kék
Original price was: 25 190 Ft.Current price is: 20 152 Ft.
-20%
fehér
Original price was: 18 890 Ft.Current price is: 15 112 Ft.