Ragyogj!

Közelednek az ünnepek. Bár az idén más lesz… Olyan, amilyenre – sokunk életében – még nem volt példa. Ennek ellenére vagy pont emiatt, ne csak a lelkünket öltöztessük ünneplőbe. Varázsoljuk ünnepivé a megjelenésünket is!

Arany vagy ezüst? Kinek melyik a legelőnyösebb? Hol és hogyan viseljük? Most megtudhatod.

Meleg színtípusoknak az arany, hideg típusoknak pedig az ezüst illik a hajuk, a bőrük és a szemük természetes tónusaihoz. Ennek akkor van leginkább jelentősége, ha az arcunk közelében viseljük ezeket a darabokat.

Az arcunktól távol – nadrág/szoknya vagy például öv, táska, cipő formájában – viselve csak a képzeletünk szabhat határt a lehetőségeknek. Vagy mégsem….?

Azért van még valami, amit nem árt tudni…

A fényes anyagok erősíthetnek illetve elég feltűnőek lehetnek nagy felületen viselve. Mit is jelent ez?

Viseljük felsőrészként, ha széles a csípőnk vagy erősebbek a combjaink. Így a figyelem oda irányul majd. Ha a vállunk keskenyebb vagy kisebb mellekkel rendelkezünk, akkor is az előbbi megoldás lehet célravezető, ha erősíteni szeretnénk a felsőtestünket. Szélesebb vállak, nagyobb felsőtest esetén, ha a csípőnk keskenyebb, akkor lehet szükség arra, hogy ezt a területet emeljük ki a megfelelő alj kiválasztásával.

Általánosságban tehát elmondható, hogy viseljük a fényes anyagokat azon a területen, amit szeretnénk kiemelni, megmutatni, erősíteni… Fókuszáljunk arra, amit szépnek látunk magunkon… Ennyi a titok…

Szeretettel, Szilvi

Neked ajánljuk

-20%
barna
Original price was: 23 990 Ft.Current price is: 19 192 Ft.
-20%
fehér
Original price was: 12 590 Ft.Current price is: 10 072 Ft.
-20%
kék
Original price was: 25 190 Ft.Current price is: 20 152 Ft.
-20%
fehér
Original price was: 18 890 Ft.Current price is: 15 112 Ft.