The Wardrobe – Daróczi Hajnalka egyéni vállalkozó

shop@thewardrobe.hu
+36 (70) 326 6460

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérjük olvasd el az alábbiakat, mielőtt üzenetet írsz nekünk.

Belföldi csomagszállító partnerünk a FoxPost, amelyeknek köszönhetően Magyarországon belül házhozszállítás, valamint FoxPost csomagpontra történő kézbesítés is kérhető.

Belföldi csomagszállító partnerünk a FoxPost, amely az alábbi árak szerint szállít:

  • FoxPost csomagpont: 599 Ft
  • FoxPost házhozszállítás: 1.499 Ft
  • 20.000 Ft feletti rendelés esetén minden szállítás ingyenessé válik.

Webshopunkban háromféle módon lehet fizetni. Barion által üzemeltetett biztonságos online bankkártyás fizetés, előre utalás, illetve utánvétes fizetés (készpénzzel vagy bankkártyával). Csomagpontra történő szállítás esetén a bankkártyás fizetés és az előre utalás elérhető.

Megrendelés elküldése után legkésőbb másnap összekészítjük csomagod és elérhetővé tesszük személyes átvételre vagy átadjuk a választott futárszolgálatnak. A FoxPost általában másnapra, vagy legfeljebb 2 munkanap múlva kézbesíti a csomagot. Ennek tényéről e-mailben fogunk értesíteni.

Az adataidat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át. Ez alól kivételt képeznek a futárszolgálatok, melyeknek átadjuk kapcsolati adataid a sikeres csomagkézbesítés érdekében.
Bankkártyás fizetés esetén bankkártya adataidat nem webshopunkban, hanem a Barion rendszerében kell megadni, akik nagyfokú biztonsággal kezelik ezen adatokat.

Munkatársaink összekészítik csomagod, majd átadják a kiválasztott futárszolgálatnak. Ezek megtörténtekor e-mailben értesítünk.

Rendelésedről a csomag összekészítésekor állítjuk ki a számlát, melyet a termékekkel együtt fogsz kézhez kapni.

Nem kaptál választ a kérdésedre? Kérdezz tőlünk bátran