HYALURONIC4 Mila d’ Opiz 80. születésnapjára kifejlesztett termékcsalád, am. 4 különböző méretű hialuron komplexnek köszönhetően 4 szinten fokozatosan hidratálja bőrödet a bőr mélyebb rétegétől a felső bőrrétegig. A felső rétegben védő réteget képez a bőrfelszínen, egyre mélyebbre hatolva pedig növeli a bőr nedvességtartamát, megköti a nedvességet, stimulálja a sejteket, ezáltal kisimulnak a ráncaid, bőrfelszín simává egyenletessé válik.

SYN®-HYCAN egy tripeptid, amely segít megvédeni a bőrt a ráncosodás ellen a bőr hialuronsav tartalmának növelésével. Növeli a decorin és a lumican hatását, két fontos proteoglikánt, amelyek segítenek új kollagén szálak kialakulásában. Az öregedő bőr idővel elveszíti rugalmasságát, mivel a hialuronán (HA) tartalma csökken és a kollagénrostok gyengülnek, a SYN®-HYCAN segít megőrizni a HA termelés növelésével és a kollagénszálak javításával. Az instrumentális és in vivo vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a SYN®-HYCAN jelentősen növeli a bőr feszességét, rugalmasságát. Ezen kívül Mia d’ Opiz laboratóriuma karnozint kapcsolt a készítményhez a bőr öregedésének megelőzésére. Ez a dipeptid reagál a redukáló cukrokkal, ezáltal gátolja a fehérjék glikozilációját a bőrben – effektív hidrokomplex megjelenéssel és hidratáló rendszerrel.

TRIMOIST KMF egy 3 szinten ható hidratáló rendszer, amely támogatja a bőr saját nedvességtartalmát, hidrolipid film réteget képez.

  • CM glucan: javítja a bőr védelmi rendszerét és külső védőréteget erősíti
  • Bőrszerű lamellás lipidek: növelik a lipidréteg gátló funkcióját.
  • A humektáns glicerin és laktát: utánozza a bőr természetes nedvesség faktorát (NMF) azonnali hidratáláshoz.

Növényi kivonatok: havasi gyopár, rózsa, lótuszvirág
Növényi olajok: shea vaj, capuacu vaj, inka mogyoró, makadám dió